4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

'Beraberliğe bile üzülecekken yenildik'

Bank Asya 1. Lig'de Manisaspor, kendi sahasında Altay'a 1-0 mağlup olarak, şampiyonluk yolunda 3 puan kaybetti.

Altay Teknik Direktörü Tahir Karapınar, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün iki rakip, iki dost karşılaştı. Manisaspor puan olarak bizden önde olduğu için galip gelerek puan farkını azaltmak istiyorduk. Bugün eksik olmamıza rağmen çok iyi mücadele ederek maçı kazandık. Haklı bir galibiyet aldık. Bundan sonra hedefimiz haftaya oynayacağımız Orduspor maçını kazanmak. Manisaspor'a başarılar diliyorum" dedi.

Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, futbolun garip bir oyun olduğunu söyleyerek, "İçeride ilk mağlubiyetimizi aldık. İlk yarıda tarihi fark yaşatacaktık, ancak kaçırdığımız penaltı pozisyonundan daha net pozisyonları maalesef harcadık. Beraberliğe bile üzülecekken mağlup olduk. Bu kadar pozisyonu harcarsanız böyle oluyor. Galiba biz puan farkı açılmasın, lige heyecan gelsin istiyoruz. Önümüzde 12 hafta var, yine aslanlar gibi mücadele edip şampiyon olacağız. Önümüzdeki Samsunspor maçında bu mağlubiyeti telafi edeceğiz. Bu telaşı ortadan kaldırıp toparlanacağız" diye konuştu.

Karşılaşmanın tek golünü kaydeden Tiago da, "Önemli olan takımın başarısıdır. Benim gol atmam önemli değil. Böyle bir deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için mutluyum" diye konuştu.

Maçın başarılı isimlerinden Şehmuz ise, Manisa'ya galibiyet için geldiklerini, Manisaspor'un iyi mücadele etmesine rağmen maçı kazandıklarını dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 16:55:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?