5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

BESYO'ya yeni müdür

CBÜ BESYO'NUN YENİ MÜDÜRÜ PROF. DR. NİYAZİ ENİSELER

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Metin Sayın, görevini yeni Müdür Prof. Dr. Niyazi Eniseler'e devretti.

Yüksek okulun tüm öğretim elemanları ve idari personelinin hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan yeni Müdür Prof. Dr. Niyazi Eniseler, “Okulumuza kazandırdıkları bütün güzel şeyler ve özverili çalışmaları nedeniyle Prof. Dr. Metin Sayın’a ve Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Mete Yazıcı ile Yrd. Doç. Dr. Gökhan Çobanoğlu’na ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben görev sürem boyunca onların da yardımı ile ve elbirliği içinde okulumuzu daha da iyi yerlere taşımak için çalışacağım” diye konuştu.

Prof. Dr. Metin Sayın ise görevli oldukları süre boyunca kendisine gösterilen güven ve destek için tüm akademik ve idari personeline teşekkür ederek, Prof. Dr. Niyazi Eniseler’e başarılar diledi. Törenin sonunda Prof Dr. Niyazi Eniseler tarafından Prof. Dr. Metin Sayın ile Yrd. Doç. Dr. Mete Yazıcı ve Yrd. Doç. Dr. Gökhan Çobanoğlu’na çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

CBÜ BESYO'NUN YENİ MÜDÜRÜ PROF. DR. NİYAZİ ENİSELER
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2010 Perşembe 16:20:03
Güncelleme :16 Aralık 2010 Perşembe 23:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?