5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Bir eşin en zor anı

KANALDA BOĞULARAK ÖLEN EŞİNİN CESEDİNİ SUDAN ÇIKARDI

Manisa'da çevre yolundan geçerken dengesini kaybederek suya düşen 25 yaşındaki kadın boğuldu. Olay yerine gelen dini nikahlı eşi eşinin cesedini sudan çıkardıktan sonra fenalık geçirdi.

Olay Manisa-Turgutlu çevreyolu bağlantı güzergahında meydana geldi. Karlıpınar mevki Nif Çayı civarında kışlık ihtiyacı için kuru çalıları toplayan 25 yaşındaki Ferinaz Toprak, çevre yolunun korkulukları olmayan köprüsünden geçerken dengesini kaybederek Nif Çayı'na düştü. Görümceleri Elif ve Mukadder Dağlı'nın yanından birden kaybolan dini nikahlı gelinleri Ferinaz Toprak bir süre çırpındıktan sonra suda kayboldu. Çevredeki vatandaşların yardıma gelmesinin ardından cesedi arama çalışmaları başladı.

Talihsiz kadının önce terlikleri suda bulundu. Olay yerine gelen Ömer Dağlı, dini nikahlı eşinin boğulduğunu öğrenince polisler ve itfaiyecilerin arasından sıyrılarak kendisini Nif Çayı sularına atarak eşini aramaya başladı. Eşinin cansız bedenini bulmayı başaran Ömer Dağlı, cesedi su yüzüne çıkardı. İmam nikahlı eşinin cansız bedenini sudan çıkarmaya çalışan Ömer Dağlı daha sonra İtfaiye vatandaşlar ve polislerin yardımıyla sudan çıkarıldı.

Ömer Dağlı bu acıya daha fazla dayanamayarak fenalaştı. Dağlı, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde bulunan Ömer Dağlı'nın kardeşleri Elif ve Mukadder Dağlı ifadeleri alınmak üzere polis ekipleri tarafından karakola götürülürken polis olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Olayı duyarak gelen vatandaşlar ise çevre yolu korkuluklarının yapılmamış olmasına tepki gösterdiler.

KANALDA BOĞULARAK ÖLEN EŞİNİN CESEDİNİ SUDAN ÇIKARDI
KANALDA BOĞULARAK ÖLEN EŞİNİN CESEDİNİ SUDAN ÇIKARDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 16:42:05
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 17:47:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?