5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Bir otomobilde 4 kişi 9 koç!

POLİSİ ŞAŞIRTAN OLAY

Manisa'da bir hırsızlık olayı, polisi şaşkına çevirdi. Dört kişi, otomobile sığdırdıkları 9 adet koçu çalmak isterken polisin amansız takibi sonucu yakalandı. Otomobile aynı anda 4 kişi ile 9 koçun nasıl sığdığını polis bile çözemedi.

Olay bir vatandaşın ihbarı üzerine ortaya çıktı. 35 NHV 54 plakalı Tempra marka aracın içindeki Ali T. (51), Kamil A. (41), Ali N. (31) ve Ali A. (24) isimli şahıslar henüz 9 adet yaşları birin üstünde olan koçları aracın ön koltuğu, arka koltuk ve bagaja sığdırarak yola çıktı. Bir vatandaşın olayı polise bildirmesi üzerine MOBESE kameralarından takip başladı. Polisi farkeden şahıslar Harmandalı yoluna girerek köy yolundan kaçmaya çalıştı. Şahıslar bir süre sonra aracı terk ederek yaya kaçmaya başladı. Polis, üzüm bağlarının bulunduğu alanda şahısları yakaladı.

Yapılan incelemede, 4 şahsın indiği araçta 9 adet koç olması polisleri şaşkına çevirdi. Şahısların kovalamaca esnasında araziye attıkları içinde altı merminin bulunduğu şarjör ve bir adet tabanca ele geçirildi. Dört kafadar hırsız raporları alınmak üzere Manisa Devlet Hastanesi'ne getirildi. Koçların içinde bulunduğu aracı gören vatandaşlar ise şaşkınlığını gizleyemedi. Zanlılar adli mercilere sevk edildi.

POLİSİ ŞAŞIRTAN OLAY
POLİSİ ŞAŞIRTAN OLAY
POLİSİ ŞAŞIRTAN OLAY
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 18:10:02
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 19:02:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?