30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Birlik Haber-Sen'den dayanışma iftarı

Memur Sen'e bağlı Birlik Haber-Sen Manisa Şubesi'nin düzenlediği iftar yemeğine Genel Başkan Ali Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda üye katıldı.


Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Birlik Haber-Sen Manisa Şube Başkanı Temel Çildaş, sendikacılığın çok önemli bir sivil toplum hareketi olduğuna dikkat çekti. Üyelerin aileleriyle katıldığı iftarda Başkan Çildaş şunları söyledi: "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa Demokrasi Platformu tarafından organize edilen ve ortak akıl hareketi olarak adlandırılan 'darbeye hayır' mitingleri ciddiyetle önemsenmesi gereken toplumsal hareketlerdir. İşte sendikamıza üye olmanın ayrıcalığı da bu mitinglerde net bir şekilde görülmüştür. Çünkü her sendika iftar yemeği düzenleyebilir ancak her sendika miting düzenleyemez."


Çildaş'ın ardından kürsüye gelen Birlik Haber Sen Genel Başkan Ali Erdoğan, Manisa'daki faaliyetlerden övgüyle bahsetti. Manisa Şube Başkanı Temel Çildaş ve üyeleri yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik eden Erdoğan, "Tabiî ki sayımızın çokluğuyla övünecek değiliz. Ancak sendikamıza olan ilgi ve ilkelerimiz bizi bu alanda önemli bir sivil toplum örgütü haline getirmiştir. Sizlerle omuz omuza daha da güçleneceğiz."diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 17:11:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?