30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Bitlisliler'den Vali Güvenç'e ziyaret

Bitlisliler Derneği Başkanı Necip Bayram ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Derneklerinin kuruluş amacını anlatan Bitlisliler Derneği Başkanı Necip Bayram, "Kuruluş amacımız, llimize göç yapan hemşerilerimizle diyalog içerisinde olmak, onların sorunlarıyla ilgilenmek, yoksul ve zor durumda olan hemşerilerimize yakacak yardımında bulunmak, gençlerimizin kötü alışkanlıklara yönelmesini önlemeye çalışmak. Birlik ve beraberliği sağlamak için belirli zamanlarda bir arada toplanıp, sosyal etkinlikler düzenleyerek kaynaşmayı sağlamaktır” dedi.

Manisa Valisi Celalettin Güvenç de yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Vali Güvenç, “Sosyal devletin gereği, kültürümüzün ve insanlığımızın da gereği bir araya gelip, ihtiyaç sahiplerine yardım etmektir. Sizler bunu yapıyorsunuz. Yakınlarınızın aç açıkta kalmaması için, çocukların kötü yola düşmemesi için, onların eğitimine katkı sağlamak için çalışıyorsunuz. Bizler hep yanınızda olacağız. Gençlere sahip olmazsak başkaları kötü yola götürüyorlar. Bunun için hepimizin üzerine çok büyük görevler düşüyor. Bu görevin çok ağır sorumluluğu ve vebali var. İnanıyorum ki el birliği ile bütün çocuklarımız hep beraber okuyacaklar, memlekete, millete ailelerine daha faydalı insanlar olacaklardır. Birlik beraberlik içerisinde çalışırsak, bizden sonraki nesillerin önü daha açık olur. Bu da sizlerin katkılarıyla çabalarıyla gayretleriyle oluyor” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 20:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?