30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Borsa başkanından birlik çağrısı

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar, Manisalıların birlik ve beraberliği sağlayamadığına dikkat çekerek herkesin artık şehrin gelişmesi için elini taşın altına koymasını istedi.

Ticaret Borsası’nda bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Arif Koşar, kendisi hakkında bazı basın yayın organlarında yanlış ve asılsız yazılar yazıldığını söyledi.

İnsanların birbirine kırarak, birbirini üzerek bir yere varamayacağına dikkat çeken Başkan Koşar şunları söyledi: “Manisa, sanayisi ve tarımıyla Türkiye’de ilk 10 içine giriyor ancak birlik ve beraberliği hiçbir zaman sağlayamadık. Bu şehre fayda sağlayan insanların şevkini kırmamak lazım. Kavga değil, barış içinde herkes bir şeyler yapmalı. Çünkü testiler çarpıştığında biri kırılır birisi çatlar. Sonuçta her ikisi de zarar görür. Gelin bu işlerden vazgeçelim. Bir iftar yemeğinde buluşup, kırgınlıkları bir kenara bırakalım. Gediz’in geleceğini, Nif çayının durumunu tartışalım. Manisa’nın problemlerini çözelim. Minderden kaçanları da basın takip etsin.”dedi.

Başkan Koşar Borsa tarafından verilecek olan öğrenci burslarından da bahsederek, “140 öğrenciye kişi başına 250 YTL burs vereceğiz. Bir kereye mahsus vereceğimiz bu paranın 20 öğrenciye düşen payını Ege İhracatçılar Birliği karşıladı. Öğrencilerimizin en kısa zamanda Borsamızdan banka hesap numaralarının doğruluğunu kontrol ettirmeleri gerekmektedir. Ayrıca 1000 eve de erzak yardımı ulaştıracağız. 2 bin 500 öğrenciye de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilecek olan ayakkabılar için siparişler verildi.”diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 15:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?