3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Boşandığı eşine kurşun yağdırdı

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir şahıs, boşandığı eşini kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, geçen pazartesi günü eşi Zafer Aladağ'dan (35), anlaşmalı olarak boşanan Sermin Aladağ'dan (28), bugün akşam saatlerinde eski eşiyle birlikte yaşadığı eve gidip çocukları Türker (13) ve Kürşat'a (8) ait eşyaları alarak babasının evine doğru yola çıktı.

Babasının Pazar Pazarı yakınlarında bulunan evine giden Sermin Aladağ, bu sırada eski eşi Zafer Aladağ ile karşılaştı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı aralarında çıkan tartışma sonucu Zafer Aladağ, yanında bulunan silahla havaya 2 el ateş etti, ardından tüm şarjörü eski eşinin üzerine boşaltarak kaçtı.

Sermin Aladağ, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Zafer Aladağ'ın şehir dışına kaçma ihtimaline karşılık ilçenin giriş ve çıkışlarını da kontrol aldı.

Öte yandan, Zafer Aladağ'a, hakim tarafından yaşadıkları eve herhangi bir sorun çıkmaması için 20 gün boyunca yaklaşmama cezası verildiği de belirtilirken, Aladağ'ın Salihli Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Birimi'nde traktör şoförlüğü yaptığı ve 3 gün önce de dilekçe yazarak işinden istifa ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 23:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?