4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Boydak'tan MTSO'ya övgü

Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak ve beraberindeki heyet, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret ederek, seçimden sonra göreve gelen yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olması dileğinde bulundular.

Bazı incelemelerde bulunmak üzere Manisa'ya gelen Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, İstikbal Grubu'ndan Hakkı Ulusoy ve beraberindeki heyeti, MTSO'da Meclis Başkanı Abdurrahim Arslan ve oda başkan yardımcısı İsmail Kadıoğlu ağırladı. MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Tamer Balatlı'nın yanı sıra Manisa Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Başkanı Ömer Yerkazanoğlu'nun da katıldığı ziyarette, Manisa'nın sanayi ve ticari yapısı görüşüldü.

Manisa'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, Avrupa'nın yatırım yapılabilecek en uygun yeri olan, Türkiye'nin örnek sanayi bölgelerinden Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) bugünkü konumuna getiren MTSO yönetimini tebrik ederek, sanayi ve ticari faaliyetlerinden övgüyle sözetti.

Boydak, "Türkiye'nin kalkınması ve gelişmesi için herkes kendi bölgesine yatırım yapmalı, yatırımı teşvik etmeli. Böyle olduğunda ülkemiz kendiliğinden kalkınacaktır" dedi.

MTSO Meclis Başkanı Abdurrahim Arslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yeni yönetim kurulunu tanıştırdı. MTSO Genel Sekreteri Tamer Balatlı ise Manisa'nın sanayi ve ticari durumu hakkında konuklara bilgiler verdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 16:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?