4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

'Boylarının ölçüsünü aldılar'

AK parti İl Başkanı Mustafa Uyumaz, MHP’nin cumartesi günü düzenlenen mitingine katılımın az olduğuna dikkat çekerek, “AK Parti mitingine dil uzatanlar boylarının ölçüsünü aldılar.”dedi.

Cumartesi günü düzenlenen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşma yaptığı mitingle ilgili AK Parti’den yorum geldi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Uyumaz konu hakkında şunları söyledi: “MHP mitingini de görmüş olduk. AK Parti mitingine dil uzatanlar boylarının ölçüsünü aldılar. AK Parti mitinginde Cumhuriyet Meydanı, sokaklar ve caddeler tıklım tıklım dolu olmasına rağmen 20 bin kişi olduğunu iddia edenler kendi mitinglerini de gördüler. Onların deyimiyle o zaman kendi mitinglerinde 5 bin kişi bile yoktu. Gelen insanları da çevre illerden getirdikleri ortada. 40-45 otobüs, 30-35 minibüs, 20-25 midibüs dolusu insan getirerek alanı doldurmaya çalıştılar. Bunu diğer partililer gibi haybeye söylemiyorum. Şehir giriş çıkışlarında bulunan arkadaşlarımızın tespiti üzerine bunları söylüyorum. Bunların seçimler yaklaştıkça paçaları tutuşuyor ve kime laf atacaklarını şaşırdıkları için böyle komik duruma düşüyorlar.”

ONLARA GÖRE HİZMET İKİNCİ PLAN
MHP’yi “Milliyetçiyiz diyorlar milletle alakaları yok.”diyerek eleştiren Uyumaz, “Eğer halkımızı milletimizi düşünseler, vatandaşlarımız için nasıl hizmet yapabiliriz düşüncelerinde olsalardı bugün bu mitingdeki kişi sayısı problem olmazdı. Bunların milletle alakası yok. Milliyetçiyiz diyorlar milletle alakaları yok. Hizmet yapacağız diyorlar, hizmetin h harfinden bahsetmiyorlar. Bırakın boş lafları, bu zamana kadar millet için ne yaptınız onu söyleyin. Halkımız da çok iyi biliyor ki 29 Martta, kim millete en iyi hizmet ettiyse onu seçecektir.”diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 15:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Adnan Menderes Altıntaş IP: 94.121.189.xxx Tarih : 8.03.2009 16:58:07

Sayın Uyumaz,a bunu söylemek istiyorum,  Haticeye değil neticeye bakmak gerekir, kişinin inandığı bir ideoloji olur ve yeri ve sırası gelince canınıda seve seve verir, unutmamak gerekirki AKP Anayasa Mahkemesinden Türkiye Laik Cumhuriyetini yok etme amaçlarından dolayı Sarı Kartı gördü, her an düdük çalabilir ve kırmızı kart çıkabilir... Bir zamanlar Rahmetli Adnan Menderes,in arkasında insan seli vardı fakat hakem düdüğünü çalıp kırmızı kartı çıkarınca o insan sellerinin damlası dahi ortada yoktu...