5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Böyle ölüm görülmedi

BAŞI OKULUN DEMİR PARMAKLIKLARINA SIKIŞTI

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı İmrenler köyünde bir ilköğretim okulu öğrencisi, başını okulun penceresindeki demir parmaklıklara kıstırıp hayatını kaybetti. Fadime'nin ölümü köyü yasa boğdu.

Olay, İmrenler köyü İlköğretim Okulunda meydana geldi. Ders bitiminde evine giden Fadime Yalçın (9), çantasını okulda unuttuğunu fark etti. Çantasını okuldan almak için okula geri dönen Fadime Yalçın, okulun kapandığını gördü. Nöbetçi öğrenciden okulun anahtarını alan Fadime, kapıyı anahtarla açmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Fadime, okula pencereden girmek istedi fakat başını okul penceresindeki parmaklıklara kıstırdı. O an oradan geçmekte olan okul arkadaşlarından Zeliha ve Aslıhan Akkaya da (9),

Fadime'nin okul penceresindeki parmaklıklara başını kıstırdığını söyleyerek köyden yardım istediler. Yardıma koşan köylüler Fadime Yalçın'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekibi konuyla ilgili araştırma ve soruşturma başlattı.

Durumu öğrenen anne Cemile Yalçın sinir krizi geçirirken, baba Ali Yalçın'ın da köyde olmadığı koyunlarını otlatmak için köy dışında olduğu belirtildi.

Öte yandan öğrenci velileri, okulun köy dışında olmasından rahatsız olduklarını belirterek, okul binasının köy dışında olmasından dolayı çocuklarını takip edemediklerini bu duruma acil bir çözüm üretilmesini talep ettiler.

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Akar da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 11:46:02
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 15:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?