5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Bozdağ Manisa'ya geliyor

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ BEKİR BOZDAĞ MANİSA'YA GELİYOR

AK Parti'nin, 'Demokratik Açılım'la ilgili ülke genelinde düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" isimli konferanslar dizisi kapsamında AK Parti Grup Başkan Vekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ'ın Manisa'ya geleceği bildirildi.

Konferansla ilgili yazılı açıklama yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurahim Arslan, "AK Parti toplumun tüm kesimlerini kucaklamaya, onları dikkate almaya ve herkese birinci sınıf vatandaş olduğunun bilincine varmak için yoğun çalışmalarına devam ediyor. 'Milli Birlik ve Kardeşlik veya Demokratik Açılım Projesi'nin ana amacı da budur. Bu proje; bize göre yarınlarımızın kurtuluş projesidir. Bu proje; gerçek anlamda kardeşlik ve demokratikleşme projesidir. Bu proje; 'İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın' düsturunun hayata geçirilmesi projesidir. Bu proje; kaynaklarımızı kendi fidanlarımızı öldürmeye değil tüm milletimizin refahına harcama projesidir." dedi. Projeyi tüm Türkiye’de vatandaşlara anlatmaya çalıştıklarını ifade edeb Başkan Arslan, "Bu amaçla ülke çapında “Türkiye Buluşmaları” adı altında konferanslar serisi düzenlendi. Manisa’da bu konferans 27 Şubat Cumartesi günü Kültür Sitesi Lale Salonunda saat 11.30'da düzenlenecek. Sunumu AK Parti Grup Başkan Vekili ve Yozgat Milletvekili Sayın Bekir Bozdağ’ın yapacağı konferansa halkımızın Demokratik Açılım Projesi ile ilgili tüm soru ve kafalarda oluşan soru işretleri ile ilgili sorular sorulabilecektir. Bu nedenle tüm Manisalı hemşerilerimizi davet ediyorum." dedi.

AK Parti'nin tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da hareketli bir çalışma içerisinde olduğunu belirten Başkan Arslan, "Konferans sonrasında saat 13.30'da aylık periyodik olarak yaptığımız İl Danışma Meclisi toplantımız vardır. Bu toplantımıza Grup Başkan Vekilimiz Sayın Bekir Bozdağ yanında milletvekillerimiz de katılacaklar. Bu toplantıda tüm ilçe teşkilatımızla beraber olacağız ve teşkilat çalışmalarımızı gözden geçireceğiz." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 12:13:03
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 19:19:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?