4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Bu acıya yürek dayanmaz

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere köyünde oturan ve maganda kurşunuyla ölen 10 yaşındaki Hüseyin Can Naslı toprağa verildi.

İlköğretim okulu 4. sınıfında eğitim gören Hüseyin Can Naslı, maganda kurşunuyla ağır yaralanmasının ardından 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetmiş ve Çepnidere köyünü yasa boğmuştu.

Kurban Bayramı'nın 3. günü ailesiyle birlikte Çepnidere köyünden komşu köy Çepnibektaş'a akraba ziyaretine giden Hüseyin Can, sokakta arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada henüz kimliği belirlenemeyen şahsın tabancasından çıkan maganda kurşunuyla ağır yaralanmış ve tedavi gördüğü Ege Üniversitesi'nde hayatını kaybetmişti. 10 yaşında maganda kurşunuyla ölen Hüseyin Can Naslı'nın cenazesi bugün Çepnidere köyüne getirildi. Cenazenin Naslı ailesinin oturduğu evin önüne getirilmesiyle birlikte feryatlar yükseldi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Cenaze törenine eski Beşiktaşlı futbolcu Murat Alaçayır da katıldı.

Oğlu Hüseyin Can'ı 10 yaşında toprağa veren anne Bahar Naslı oğlunun tabutuna sarılarak uzun süre ağladı. Baba İsmail Naslı ise ayakta durmakta zorlandı.

Tabuta sarılan anne Bahar Naslı, "O vicdansız katili bana getirin bir an önce o vicdansız yakalansın. Ben canımı kaybettim, ben oğlumu kaybettim bu nasıl bir vicdandır ki bunu yapan ortaya çıkmıyor" diye ağladı.

Ayakta zor duran baba İsmail Naslı da 12 gün önce bir maganda kurşunu sonrası ağır yaralanan oğlunun ölüm haberini aldığını belirterek şunları söyledi: "Ancak aradan geçen bu kadar uzun zamana rağmen oğlumun katilinin henüz bulunamamış olması ailecek acımızı bir kat daha artırıyor. Dar bir sokakta yaklaşık 75 metrekare bir alan içerisinde meydana gelen olayda nasıl olur silahı kimin ateşlediği ve nereden ateşlendiği bulunamaz. Ben çok sevdiğim oğlumu 10 yaşında toprağa verdim. Yetkililerden tek isteğim bir an önce bu magandayı bulsunlar. Adalete güveniyorum."

Hüseyin Can kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Hüseyin Can'ı bu son yolculuğunda okul arkadaşları yalnız bırakmayarak gözyaşı döktüler.

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ
BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ
BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ
BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ
BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ
BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ
BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 15:41:02
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 19:27:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?