4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Bu kampanyada keramet var

Manisa’da ’Resmi Nikahsız Çift Kalmasın’ kampanyası kapsamında dini nikahlı yaşayan 25 çifte, düzenlenen törenle resmi nikah kıyıldı.

Toplum Merkezi tarafından Ece Restorant’ta düzenlenen toplu nikah törenine, Vali Orhan Işın, Belediye Başkanı Bülent Kar, Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Alan, İl Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Murat Nail Genç ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikah masasına oturan ilk çift, Hanim Ören ile Vedat Ablak çifti oldu. Vali Orhan Işın ile Belediye Başkanı Bülent Kar’ın nikah şahitliklerini yaptığı çiftin nikahını ise Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Alan kıydı. Daha sonra sırasıyla diğer 24 çiftin nikahları alkışlar eşliğinde kıyıldı. Vali Işın ve Başkan Kar, nikahları kıyılan çiftlere altın hediye etti. Vali Işın, nikah cüzdanlarını gelinlere teslim ederek, tüm çiftlere mutluluklar diledi.

Manisa’da Resmi Nikahsız Çift Kalmasın kampanyası kapsamında Toplum Merkezi’ne bugüne kadar başvuran 698 dini nikahlı çifte resmi nikah kıyıldığı, bugün nikahları kıyılan 25 çiftle birlikte sayının 723 olduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 21:53:17
Güncelleme :19 Mayıs 2005 Perşembe 15:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?