5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Bu kenelerden kurtulacağız!

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ VURAL:

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Türkiye'nin her yerinde kene var. İnşallah bu kenelerden kısa zamanda kurtulacağız" dedi.

Manisa ve ilçelerinde partililerle bir araya gelen Vural, Salihli ilçesinde Belediye Şehir Tiyatro Salonu'nda düzenlenen konferansa katıldı. Büyüyen millet değil, dert milleti olduğumuzu söyleyen Vural, "Gelsinler Manisa ve Salihli'ye gelip görsünler bu büyüme birilerini zengin, çoğunu fakir etmiştir. Türkiye ortalama işsizliğinin en büyüğü Manisa'da görülmektedir. Çünkü buralarda tarım kesimine darbe vurulmuştur. Bu zengin topraklarımız artık doyuramaz hale gelmiştir. Pamuk üretemiyoruz. Pamuğu

üretemeyince fabrikalarımız kapandığı gibi en sonda Tariş'in iplik fabrikası da kapanarak işçilerini kapı önüne koydu. Tarım kesimi çöktü. Salihli'de üzüm, Tekirdağ'da pirinç, Ordu'da fındık yetişemez hale geldi. Bunlar yanlış ekonomik politikalardan kaynaklanıyor. Çiftçiyi, köylüyü ürün fiyatlarıyla öldürdüler. Emekliyi ise bir simide muhtaç duruma getirdiler. Esnafta insanların alım gücü olmayınca onlarda çöktü. Bugün çiftçi ve esnaf hacizli hale geldi" dedi.

"Başbakan Erdoğan'ın sanki cebinden kömür dağıtıyormuş gibi hareket ettiğini" savunan Vural, "Biz bunların bütün çöplüklerini ipliğini pazara çıkartacağız. Türkiye'nin her yerinde kene var. İnşallah bu kenelerden kısa zamanda kurtulacağız. Ankara'da açılım diye bu milletin huzurunu bozmaya ve ikinci Cumhuriyet'i kurmaya çalışıyorlar. Açılım Türkiye ve Cumhuriyet ile hesaplaşmadır. Açılım Türkiye'nin çözülmesidir. Türkiye'de açılım ile denize döktüklerimiz bugün 2010 yılında karşımıza geliyor. Bizlere

projelerini dayatıyorlar. Türkiye'de Kürt sorunu var diye açılım yapıyorlar. Açılım eşittir Habur'dur" şeklinde konuştu.

Konferansı MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Ahmet Orhan ve çok sayıda partili dinledi.

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ VURAL:
MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ VURAL:
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 22:41:03
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 01:37:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?