30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Bu kez üreticilere konser verecek

Manisa 468. Mesir Festivali'nde verdiği konserde izdiham yaşanan ünlü sanatçı Seda Sayan bu kez Denizbank'ın organize ettiği Tarım Şenliği kapsamında Manisalı hayranlarıyla buluşacak.


Denizbank'ın üreticileri eğlendirmek amacıyla organize ettiği şenliğin sadece üreticilere yönelik düzenlendiği öğrenlirken, konserin de 19 Mayıs Stadyumu'nun arka kısmındaki alanda yapılacağı belirtildi.


Konserle ilgili bilgi veren Denizbank Manisa Cumhuriyet Bulvarı Şube Müdürü Can Doğan Cansever, “Konsere çiftçilerimizin gelmesini sağlamak için Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinden özel tren kaldıracağız. Üreticilerimiz ücretsiz olarak konsere gelecek ve ücretsiz olrak Seda Sayan'ı izleyecekler. Eli toprağa değen, üretici olan herkesi konserimize bekliyoruz. Şenliğin sadece çiftçilerimize yönelik olduğunun bilenmesini istiyoruz. Girişler buna göre yapılacaktır.” dedi.


Türkiye'de 8 ilde, Ege'de sadece Manisa'da düzenlenecek olan Seda Sayan konseri öncesinde izdiham yaşanmaması için de yoğun önlem alındı. Cumartesi günü akşam başlayacak olan konser öncesinde Denizbank'ın Ege bölgesindeki 54 şube müdüründen oluşan koro 4 parçalık bir mini konser verecek. Ardından Seda Sayan sahneye çıkacak. Ünlü sanatçı 468. Uluslararası Manisa Mesir Festivali kapsamında konser vermiş ancak konserde izdiham yaşanmıştı. Benzer görüntülerin yaşanmaması için özel güvenlik görevlileri de konser alanında bulunacak.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 16:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?