4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Bu nasıl baba?

Manisa'da, 15 yaşındaki bir kız çocuğu babasının kendisini farklı dönemlerde 2 kişiyle birlikte yaşamaya zorladığını iddia etti.

Alınan bilgiye göre, Gazi Sokak'taki evinin bahçesinde ağlayan 15 yaşındaki T.B'yi fark eden ev sahibi N.S, bir süre sohbet ettiği çocuğun anlattıklarını dikkate alarak durumu polise bildirdi.

Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülen T.B, babası tarafından yaklaşık 2 yıl önce bin TL karşılığında B.D. ile nikahsız yaşamaya zorlandığını öne sürerek, 5-6 ayın ardından bu kişinin evinden kaçtığını söyledi.

Babası tarafından daha sonra B.A.Ç'nin evine gönderildiğini ileri süren T.B, bir süre birlikte kaldığı bu kişinin evinden de kaçarak babasının evine sığındığını, babasının geri dönmesi yönünde baskı yapması üzerine baba evini de terk ettiğini dile getirdi.

Çocuğun verdiği bilgi doğrultusunda harekete geçen polis, baba N.B. (59) ile kızla nikahsız yaşadığı ileri sürülen B.A.Ç. (36) ve B.D'yi (33) gözaltına aldı.

N.B, ''Küçük yaştaki kızının, menfaat karşılığı başka kişilerle nikahsız birlikte olmasına göz yummak'', B.A.Ç. ile B.D. ise ''Küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar ve çocuğu alıkoymak'' suçlarından sevk edildikleri adliyede tutuklandı. AA
 

AA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 11:04:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?