30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Bülent Kar aday adaylığını ilan etti

Milletvekili Bülent Arınç’ın olurunu aldıktan sonra aday adaylığını açıklamaya karar verdiğini açıkladı.


Yaklaşık 5 yıldır Manisa Belediye Başkanlığı görevini yürüten Bülent Kar göreve tekrar talip olduğunu açıkladı. AK Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu ve Gençlik Kolları Başkanı Selman Alkış’ın yanı sıra partililer katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek çeşitli temaslarda bulunan Başkan Kar, yaptığı görüşmeler neticesinde aday adaylığının uygun bulunduğunu söyledi. AK Parti milletvekillerinin yanı sıra 22.Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç’la da görüştüğünü hatırlatan Kar, “Sayın Arınç’ın olurunu aldıktan sonra adaylığa karar verdim.”dedi.


28 Mart 2004 tarihinden buyana belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Başkan Kar sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaklaşık 5 yıldır Manisalılardan aldığım yetkiyle bu kente hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Geriye dönüp baktığımız da Manisa’da 5 yıllık süre içerisinde, seçim beyannamesinde söz verdiğimiz icraatlarımızın dışında, birçok önemli hizmeti de kentimize kazandırmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Geçen dönem içerisinde Manisa’mızın altyapı ile ilgili problemlerini çözdük. Kentimizin ihtiyacı olan tesisleri birer birer hayata geçirdik. Manisa’mızın önümüzdeki 50 yılını hesaplayarak hizmet ve yatırımlarımızı yaptık. Manisa’mız bugün sadece Ege Bölgesi’nde değil ülkemizde dikkat çeken önemli kentlerden biri haline gelmiştir. Hedefimiz Manisa’mızı her yönden bir dünya kenti haline getirmektir.”


Yerel seçimlere 4 ay kaldığını hatırlatan Kar, “Belediye Başkanlığı ve diğer görevler için aday adaylığı süreci başladı. Manisalıların desteğiyle Manisa’mıza bir 5 yıl daha hizmet etmek istiyorum. Bu konuyla ilgili 2 gün süren Ankara ziyaretimde aday adaylığımla ilgili gerekli istişareleri yaptım. Parti büyüklerimizle görüştüm. Yaptığım istişareler sonucunda 29 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Manisa Belediye Başkan adayı olmak için adaylığımı açıklıyorum. Bu konuda bana destek olan herkese teşekkür ederim. 5 yıldır hizmet etmekten gurur duyduğum, Manisalı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 2. dönemde Manisalıların desteğiyle kentimizi her yönden daha da geliştireceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Bu duygu ve düşüncelerle yerel seçimlerin ülkemize ve Manisa’mıza hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.


“BAŞKAN’IN KARNESİ İYİ”
AK Parti İş Başkanı Dursun Ali Yıldız ise “Başkanımızın karnesi iyi. Geçtiğimiz 5 yılda önemli hizmetlere imza attı. AK Parti’nin vaat ettiklerini fazlasıyla yaptı. Vizyonumuza ve misyonumuza uygun adaylarla yola devam etmek bize gurur verir.”dedi.
Toplantının ardından Başkan Yıldız, Bülent Kar’ın elini sıkarak tebrik etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 23:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?