30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Bülent Kar'a tam destek

AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal ve yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz ve Belediye Başkanı Bülent Kar’ı ziyaret ettiler.


Bir süre önce AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen İsmail Önal ve yönetim kurulu üyelerinin ilk durağı Özel İdare oldu. AK Partilileri İl Genel Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Hayrullah Solmaz, yapılan faaliyetlere ilgili çeşitli bilgiler verdikten sonra yöneticilere başarılar diledi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal da başarılı çalışmalarından dolayı Hayrullah Solmaz’ı tebrik etti.


AK Parti Merkez İlçe yöneticilerinin ikinci durağı belediye oldu. Encümen Salonu’nda yapılan görüşmede Belediye Başkanı Bülent Kar’a övgüler yağdıran İsmail Önal, “Başkanımızın hizmetlerinden dolayı gurur duyuyoruz. Yapılan her iş yeniden belediye başkanlığını kazanmaya yeter. Kendisine destek vermek için geldik.”dedi.


AK Parti’de daha iyisi çıkıncaya kadar en iyisinin Bülent Kar olduğunu dile getiren Önal, “AK Parti’nin kriterleri belli. Biz Bülent Kar’la guru duyuyoruz.”diye konuştu.
Belediye Başkanı Bülent Kar ise yerel seçimlerde başarmak için ekip ruhuyla çalışmak gerektiğine dikkat çekerek, “Hizmetlerimizden yana sıkıntımız yok. Vatandaşlara anlatacağımız çok hizmetimiz var. Yaptıklarımızı çok iyi anlatmalıyız. Eğer bunu başarırsak yerel seçimlerde geçen 2004 yılından daha çok oy alırız.”diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 16:10:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?