4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Bunlar da belediye hırsızı

BELEDİYE HİZMET BİNALARINI SOYAN 3 KİŞİ YAKALANDI

Ege bölgesinde son günlerde belediye hizmet binaları ve Ganyan bayilerinde hırsızlık olaylarının artması üzerine harekete geçen Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ahmetli İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, ortaklaşa yapmış oldukları çalışmalarda söz konusu olayları gerçekleştirdiği iddia edilen 3 kişiyi İzmir'in Dikili ilçesinde yakaladı.

Dikili'de son olarak Ganyan bayiinden hırsızlık yapıldığı ve faillerin halen Dikili ilçesinde bulundukları ihbarını değerlendiren polis ekipleri, Dikili'de yapılan çalışmalarda geçtiğimiz pazar günü A.A. (32), A.Ç. (37) ve İ.K. (36) isimli şahısları 35 KRC 22 plakalı araç ile yakalayarak Ahmetli Emniyet Amirliği'ne getirdiler.

11-22 Kasım 2009 tarihleri arasında Manisa'ya bağlı Muradiye, Ahmetli ve Gölmarmara, Çanakkale'ye bağlı Ezine, Biga ve Gelibolu belediye hizmet binaları ile Dikili'de bulunan Ganyan bayiinden toplam 8 bin 180 TL nakit para ve 5 dizüstü bilgisayar, 1 adet plazma televizyon, 1 adet LCD televizyon, 2 adet video kamera, 2 adet monitör ve masa üstü bilgisayar çaldıkları iddia edilen 3 kişi, Ahmetli Emniyet Amirliği'ndeki 2 günlük sorgulamalarının ardından bugün Turgutlu adliyesine sevk edildi.

Hırsızlık olaylarını geçekleştirdikleri iddia edilen 3 kişi, belediye hizmet binalarında bulunan güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilirken, şahısların görüntülerdeki soğukkanlılığı da dikkatlerden kaçmadı.

Ele geçirilen malzemeler bugün Ahmetli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde basın mensuplarına gösterildi. Şahıslar adliyeye götürüldüğü sırada görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırmaya çalışarak uzun süre hakarette bulundular.

BELEDİYE HİZMET BİNALARINI SOYAN 3 KİŞİ YAKALANDI
BELEDİYE HİZMET BİNALARINI SOYAN 3 KİŞİ YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 16:44:05
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 18:23:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?