30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

'Büyük başarılara imza atacağız'

Tavukçuluk sektöründe 45. yılına giren, Türkiye'nin ilk ve tek tam entegre tavukçuluk tesisine sahip olan Keskinoğlu Şirketler Grubu, çalışanlarına yönelik "Yaza Merhaba" yemeği düzenledi.


Çalışanların motivasyonunu arttırmak ve yoğun iş temposundan bir nebze uzaklaştırmak amacıyla düzenlenen geleneksel yemek, şirket kurucusu merhum İsmail Keskinoğlu adına özel olarak yapılan Ravika köyünde düzenlendi. Geceye Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Keskinoğlu ve Eşi Sıdıka Keskinoğlu, Mehmet Keskinoğlu, Keskin ve İsmail, Hamit Keskinoğlu ve Esin Keskinoğlu Onaran'ın yanı sıra Keskinoğlu çalışanları katıldı.

Burada konuşma yapan Keskinoğlu Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü Esin Keskinoğlu Onaran şunları söyledi: "Sektörde 45. yılını kutlayan ve 2007 yılında yakaladığı yüzde 40'lık büyüme ile daha da güçlenen Keskinoğlu markasının bugünlere gelmesinde siz değerli çalışanlarımızın katkısı olduğunu hiçbir zaman unutmadık. Şirketler grubumuzun bugünlere gelmesinde verdiğiniz emekler için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnanıyorum ki takım çalışmasına inanan sizler sayesinde önümüzdeki yıllar da hep birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağız.” dedi.

Yemeğe katılan Keskinoğlu çalışanları ve aileleri Grup Şenay'ın şarkılarıyla coştu.

..
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 14:48:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?