5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Büyük jüri toplandı

PROJE YARIŞMASI İÇİN JÜRİ TOPLANDI

Manisa Belediyesi’nin Belediye Hizmet Binası ve kapalı pazaryeri yapılması için Türkiye genelinde proje yarışması düzenlenmesi yönünde karar vermesinin ardından, proje yarışmasında jüri olarak görev alacak İzmir, Ankara ve İstanbul’dan gelen mimarlar, Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında toplandı.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’ya yakışır bir Belediye hizmet binası ve yanında kapalı bir pazaryeri inşasını hayata geçirebilmek için bunun startını veriyoruz. İnşallah Manisa için hayırlı olur. Güzel bir eseri sizlerin sayesinde, sizlerin yardımıyla Manisa’ya kazandırmış oluruz. Bu konuda şimdiden vereceğiniz emek ve destekler için teşekkür ediyorum. Tabi zaman çabuk geçiyor. Geçen bu zamanı da en iyi şekilde değerlendirmek mecburiyetindeyiz. Bir an önce de başlattığımız projeleri hayata geçirme düşüncesi içerisindeyiz. Bana 6 ile 9 ay gibi bir süreçten bahsediliyor. Tabi bu süreyi daha erkene çekmek için çalışacağız. Yapacağımız tüm bu çalışmaların sonucunda umarım Manisa’yı ve Manisalıları mutlu edecek bir eser ortaya çıkarırız. Bunu başarabilirsek bu da bizi manevi anlamda mutlu eder” dedi.

Jüri heyetini tanıtan Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, “Jürimiz asil üyeler, yedek üyeler ve danışman üyeler olmak üzere belirlendi. Asil üyelerimiz; Şehir ve Bölge Planlayıcısı Ahmet Turgut, Mimar Hüseyin Kahvecioğlu, Mimar Mehmet Soylu, İnşaat Mühendisi Musa Aynuru, Mimar Ömer Selçuk Baz, İTÜ Mimarlık Fakültesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Özcan Uygur ve Mimar Enis Öncüoğlu’dan oluşmaktadır. Yedek Jüri Üyelerimiz ise; Mimar Burak Asiliskender, Mimar Deniz Güner, Mimar Hasan Özcan Çatma ve İnşaat Mühendisi Fethi Nazım Obus’tan oluşuyor. Danışman Jüri Üyeliklerini de; Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Belediye eski Başkanı Mimar Zafer Ünal, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Palabıyık, Mimar Müge Kuğu, Mimar Ömer Yılmaz ve Mimar Ahmet Turan Köksal üstlenmektedir.

PROJE YARIŞMASI İÇİN JÜRİ TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2011 Cumartesi 16:28:03
Güncelleme :8 Ocak 2011 Cumartesi 20:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?