4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Caddelerde park ücretine düzenleme

Manisa Belediyesi açık otoparklarında yapılan düzenlemelere göre ücretli otopark uygulaması yapılan bazı caddelerde uygulamaya son verildi.

Manisa Belediyesi Trafik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre daha önce ücretli otopark uygulaması yapılan Belediye ve Konuk caddesinde devam eden ücretli otopark uygulaması, halktan gelen talep üzerine kaldırıldı.

Ücretli uygulamanın devam ettiği caddelerde ise ücretlendirmenin yeniden düzenlendiği bildirildi. Yapılan değişiklikler ile uygulamanın yapıldığı caddeler ve ücretleri şöyle oldu; 8 Eylül caddesinde Valilik ile Kumludere caddesi arası 2 TL, İ.Gökçen Bulvarı’nda Sultan Hamamı ile Manisa Lisesi arası 2 TL, Atatürk bulvarında Hatuniye Camii ile Doğumevi kavşağı arası 1 TL, Hükümet caddesinde 8 Eylül caddesi ile Dr.Sadık Ahmet caddesi arası 1 TL, Ergen Caddesi’nde Belediye binası ile 8 Eylül Caddesi arası 1 TL, Dumlupınar caddesinde 8 Eylül Caddesi ile Dr. Sadık Ahmet caddesi arası 1 TL, Cumhuriyet caddesinde 8 Eylül caddesi ile Belediye caddesi arası 1 TL, İzmir caddesinde Merkez kavşağı ile Sultan Camii arası 1 TL, 1603 sokakta Gazi Osman Paşa caddesi ile Hükümet caddesi arası 1 TL, Çimentepe caddesinde Dumlupınar Caddesi ile Gazi Osman Paşa caddesi arası 1 TL, 1601 sokakta Belediye önü Dumlupınar caddesi arası 1 TL, Çarşı bulvarında Hükümet caddesi ile ikinci sokak arası 1 TL, Ulupark açık otoparkı 1 TL, Erler caddesinde İ.Gökçen Bulvarı ile İzmir caddesi arası 1 TL, Sarıyer caddesinde 8 Eylül caddesi ile Belediye caddesi arası 1 TL.

iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 17:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?