30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Çalışan Gazeteciler Günü

Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi yetkilileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde haber için şubeye gelen gazetecilere sürpriz yaparak pasta kesip kutlama yaptı. 

Otomobil ve iş yeri kundaklama olayı ile ilgili haber amaçlı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giden gazeteciler, burada kutlama sürpriziyle karşılaştı. İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir'in rahatsızlığı nedeniyle bulunmadığı kutlamada, Asayiş Şube Müdürü Hasan Onar, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmed Hakkı Özbayır ve Ali Filizkan'la birlikte pasta kesti. 

Onar, "Her yerde beraber olduğumuz basın çalışanı arkadaşlarımızın bayramında da yanlarında olmak istedik" dedi. Onar, gazetecilerin çalışma şartlarını bildiklerini hatırlatarak en az polis kadar tehlikeli ortamlarda bulunan basın çalışanlarının bir günde anılmasının yetmeyeceğini söyledi. "Basın çalışanı arkadaşlarımız en az bizler kadar tehlikeli yerlerde görev yapıyor" diyen Onar, sözlerine şöyle devam etti: "Gece gündüz demeden kamuoyu adına çalışıyor ve bu görev karşısında normalden fazla yıpranıyorlar. Biz de yine görev için müdürlüğümüze gelen gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutlamak için Emniyet Müdürü Adem Aydemir'in talimatıyla kutlama yapmak istedik. Kendisi rahatsız olması nedeniyle katılamadı. Tüm çalışan gazetecilerin günü kutlu olsun." 

Gazeteciler adına teşekkür eden Manisa Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Ali Filizkan ise polislerin jestinin çok anlamlı olduğunu söyledi. Filizkan, ayrıca, gazetecilere bu duyarlılığı gösteren emniyet mensuplarına ve gazeteci meslektaşlarına kazasız bir sezon geçirme dileğinde bulundu. Gazeteciler daha sonra polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Manisa'da Doruk Koleji de Ulupark'ta basın mensuplarının gününü, verdiği yemek ve kestiği pastayla kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 18:29:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?