30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Çalıştıkları kurumda evlendiler

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Nüfus Dairesi'nde memur olarak çalışan Mustafa Sezgin ile Nalan Dönmez, görev yaptıkları kurumda düzenlen nikah töreniyle dünya evine girdiler.


Mustafa Sezgin ile Nalan Dönmez çiftinin nikahını Nüfus Müdürü Veli Narman kıydı. Gençlerin nikah şahitliğini de Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu ile mesai arkadaşları olan Muammer Kırkbaş yaptı.


Nikah töreninde konuşma yapan Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, "İki genç personelimizin nikahlarında bulunmaktan büyük onur duydum. Evlilik hayatlarının mutlu geçmesini temenni ederim." dedi. Genç çift Mustafa ve Nalan nikah töreninden sonra davetlilere birlikte ikramlar da bulundular. Sarıgöl Nüfus Müdürü Veli Narman, personellerinin nikahlarını kıymaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "İki arkadaşımız dairemizin sevilen kişileridir. Evlendirme yetkili memurumuz Mustafa çok nikah kıydı ancak onun da nikahını kıymak bana nasip oldu. Mutluluklar dilerim." diye konuştu. Mustafa Sezgin ile Nalan Dönmez çifti, sevinçlerini yakınları ve mesayi arkadaşlarıyla paylaştılar.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2008 Pazar 03:56:06
Güncelleme :2 Mart 2008 Pazar 03:56:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?