4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Camilere belediye desteği

MANİSA MERKEZDEKİ CAMİLERE BELEDİYE DESTEĞİ

Kent merkezinde mahalle ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma ziyaretlerinde Cuma namazı kıldığı camilerin ihtiyaçlarını da tespit ettirerek karşılamaya başladı.

Yaz aylarında Uncubozköy Mahallesi ziyaretinde mahallenin camisine şadırvan yapılması isteğini dinleyerek caminin diğer ihtiyaçlarıyla birlikte şadırvanında yapılmasını talimatını veren Başkan Ergün, Laleli Mahallesi ziyaretinde caminin tuvaletinin yenilenmesi ve genişletilmesi talebinin yerine getirilmesini istedi.

Son olarak Alaybey Bayraklı Camii'nde Cuma namazının ardından mahalleyi gezen Başkan Ergün, burada da camiinin bahçesinin üzerinin kapatılması ve camiinin etrafının çevre düzenlemesinin yapılmasını istedi. Belediye Başkanı Ergün'ün yapılması talimatını verdiği düzenlemelerde, Bozköy Camii'ndeki şadırvan inşaatı ve Laleli Mahallesi'ndeki Cami'nin yeni tuvalet yapılması çalışmalarında son aşamaya gelindi. Bayraklı camii içinde teknik ekiplerin değerlendirmesinin ardından yapılacak çalışmalar planlanmaya başladı.

Belediyenin sosyal tarafının olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalle ziyaretlerinde özellikle camiler için gelen taleplerin belediyenin imkânları dâhilinde yerine getirildiğini söyledi. Başkan Ergün şöyle dedi; “Geleneksel hale getirdiğimiz Cuma mahalle ziyaretlerinde cami çıkışlarında mahalle sakinlerinin cami ile ilgili çeşitli istekleri, talepleri oluyor. Bunları belediyenin imkânları dâhilinde yerine getirmeye çalışıyoruz. İlk olarak istenen bozköy caminin çevre düzenlemesi ve şadırvan inşaatının tamamı belediyemizin fen işleri ekipleri tarafından yapılmaya başladı. Bu inşaatta son aşamaya gelindi. Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz bir inşaat yapı ekibimiz var. Bu ekip periyodik olarak aynı anda birçok noktada çalışıyor. Şuanda talep gelen camilerin isteklerinin yanı sıra mahallelerdeki diğer yapı işleri de sürdürülüyor. Yapı ekibimizin programı dâhilinde birçok soruna pratik çözümler getirerek Manisalılardan gelen isteklere kısa sürede yanıt verebiliyoruz”

MANİSA MERKEZDEKİ CAMİLERE BELEDİYE DESTEĞİ
MANİSA MERKEZDEKİ CAMİLERE BELEDİYE DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 16:33:02
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 21:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?