30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Çaresiz bekleyişte 6.ay

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan Mustafa-Nuriye Göde çifti, 6 aydır kendisinden haber alamadıkları İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan kayıp kızları Suna Eski'nin hayatından endişe ediyor.


Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 6 ay önce İzmir'de ikamet eden evli ve 3 çocuk annesi kızı Suna Eski'yi ziyaret eden baba Mustafa Göde, bir süre burada kaldıktan sonra 23 Mayıs 2008 tarihinde Salihli'ye dönmek için kızı ile birlikte otogara gitti. Babasını otobüse bindiren Suna'dan o günden sonra bir daha haber alınamadı.


Kızından 6 aydır haber alamayan ve üzüntüden dolayı kanser hastalığına yakalanan gözü yaşlı anne Nuriye Göde (64), “Kızım Suna 14 yıllık evli ve 3 çocuk annesi. Kızım eşi hakkında zaman zaman kendisine kötü davranmasından dolayı şikayet ediyordu. Biz de çocukları için bu evliliği sürdürmesini istiyorduk. Eşinin göstermiş olduğu bu tutumdan dolayı bunalmış olmalı ki, evden ayrılmış. 6 aydır da tüm aramalarımıza rağmen izine rastlayamadık. Kızımın üzüntüsünden dolayı rahatsızlandım ve doktorlar kanser teşhisi koydu. 6 aydır kayıp olan kızımı gören varsa bize haber vermelerini istiyoruz. Sunamı dünya gözü ile son bir kez daha görmek istiyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 14:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?