30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Çaykur tanıtım TIR'ı Akhisar'da

Ege bölgesinde 1 ay süreyle reklam ve tanıtım turuna çıkan Çaykur Genel Müdürlüğü'ne ait tanıtım TIR'ı Akhisar ilçesinde 2 bin kişiye çay ikram etti.

Çaykur Tanıtım TIR'ı sabah saatlerinde Akhisar Sevgi Yolu üzerinden ilçe halkıyla buluştu.

TIR içerisinde açılan stantda bin kişiye çay ve şekerden oluşan hediye paketi, şapka dağıtırlırken, çocuklara da balon hediye edildi.

Çaykur TIR'ı ziyaretçileri, çayın tarladan toplanıp tüketiciye ulaşıncaya kadar geçirdiği evreyi de görme fırsatı buldu.

Çaykur İşletmeleri Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dündar Batık yaptığı açıklamada, “Milli markamız olan Çaykur'un ayrıcalığını vatandaşımızın ayağına getirerek, tek tek hizmetlerimizden bahsediyor ve ikramlarda bulunuyoruz. Dünyanın bir çok bölgesinde çay yetişmektedir, ancak Allah' ın bir lütfu olan bu topraklarımızda yetişen çaylarımızda hiçbir haşarat meydana gelmemektedir. Diğer ülkelerde çayda her türlü ilaçlama ve katkı maddesi kullanılırken, ülkemizde ise kışın dahi üzerine kar yağan çaylarımızda hiçbir katkı maddesi olmadan vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Burada vatandaşlarımıza çayın üretim aşamasını profesyonel personelimize ile aktarıyoruz. Bu arada Çaykur' un yeni ürünü olan Anadolu Filiz çayının da tanıtımını yapıyoruz” dedi.

Dışarıdan gelen vatandaşların kaçak çay diye adlandırdığı çayların olumsuz yönlerinden bahseden Türkiye Ulusal Zincir Mağazalar Koordinatörü Osman Çorlak ise, “Yüzde 70 pazar payına sahip Çaykur'un Türkiye genelinde 188 bayii, 46'sı yaş çay, 3'ü paketleme olmak üzere 49 fabrika, 9 bölge müdürlüğü ve 20 bin çalışanıyla hizmet vermektedir” dedi.

Yaklaşık bir haftadır Ege bölgesinde tanıtım yapan Çaykur işletmelerine ait TIR, sırasıyla Kuşadası, Aydın, Didim, Milas, Muğla, Marmaris, Bodrum, Günbet, Turgutreis, Göcek, Dalaman, Ferhiye, Ölüdeniz, Denizli, Pamukkale, Uşak ve Banaz'dan sonra Akdeniz bölgesinde tanıtımlarına devam edecek.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 16:41:59
Güncelleme :8 Temmuz 2008 Salı 16:57:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?