4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

CBÜ, belediye ile işbirliğine hazır

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof.Dr. Semra Öncü, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

CBÜ Rektörü Prof.Dr. Semra Öncü, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Kor Yereli ve Prof.Dr.Ahmet Güzel, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar'ın da hazır bulunduğu ziyarette CBÜ olarak belediye ile işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Rektör Semra Öncü, “Özellikle öğrencilerin Manisa’da zaman geçirmesi ve şehrin ticari hayatına katkıda bulunması için belediyemizle işbirliği yapacağız. Güzel şeyler yağacağımıza inanıyoruz.”dedi.

Fen Edebiyat Fakültesi Muradiye Kampusu’nun bir çekim ve ticaret merkezi olabileceğine dikkat çeken Semra Öncü, “Kredi Yurtlar Kurumu o bölgeye 1000 kişilik yurt yapacak. 5 bin öğrencimiz var. Ulaşım sorunumuz çözülüyor. Böylece hızla büyüyen Muradiye yerleşkesi Manisa için önemli bir merkez olacak.”diye konuştu.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise çeşitli sosyal ve kültürel yatırımlarla öğrencilerin Manisa’da kalmalarını sağlayacaklarına dikkat çekerek, bu alanda üniversiteyle işbirliği yaparak ortak projeler üreteceklerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 17:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?