30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

CBÜ başarıya doymuyor

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor-Sağlık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Gürbüz Büyükyazı, 23-25 Ekim 2008 tarihleri arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi BESYO organizasyonuyla Bolu'da gerçekleştirilen,10. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi'nde büyük bir başarıya imza attı.


Amerika Birleşik Devletleri Çin, Almanya, Finlandiya, İngiltere, Kanada, Macaristan, Romanya ve Çekoslovakya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi onbeş ülkeden çok sayıda bilim insanının katıldığı kongrede, “Effects Of Walking On Serum Lipids, Mmp-9, And Timp-1 In Post-Menopausal Women” konulu bir sözel sunum yapan Doç. Dr. Büyükyazı'nın bu sunumu, katılan çok sayıdaki sunum arasından başarıyla sıyrılarak “En İyi Sözel Sunum” unvanına layık görüldü.


CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü'yü ziyaret ederek kongre ve kazandığı ödül hakkında bilgi veren Doç. Dr. Gürbüz Büyükyazı, “Bu başarılı bir takım çalışmasının sonucudur. Bu çalışmada büyük emekleri olan üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Cevval Ulman, Doç. Dr. Fatma Taneli, Doç. Dr. Hakan Tıkız ve Araştırma Görevlisi Derya Aksoy ile çalışmadaki tüm katılımcılara çok teşekkür ederim. Bütün çalışmalarımızda daima yanımızda olan ve bizlere her türlü desteği veren Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Semra Öncü'ye de sonsuz şükranlarımı ve saygılarımı sunarım” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 18:00:49
Güncelleme :31 Ekim 2008 Cuma 16:33:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?