3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

CBÜ öğrencileri Anıtkabir'de

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) fakülte ve yüksekokullarında bulunan öğrenci kulüplerinden seçilen 155 genç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Haftası nedeniyle Ankara'ya giderek Anıtkabir'i ziyaret etti.

Anıtkabir ziyartetinde öğrencilere, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda görevli Yrd. Doç. Dr. Nevzat Mutlutürk, Öğr. Gör. Zafer Aktaş ve Öğr. Gör. Bulut Turhan da katıldı.

CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, “Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği, gençlerimize emanettir. Gençlerine güvenmeyen uluslar, geleceğe emin adımlarla yürüyemezler. Yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak, Türkiye Cumhuriyeti'ni omuzlarında yükseltecek ve ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine ulaştıracak olan Türk gençliğini temsil eden Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerini, bu duygu ve düşüncelerle Ankara'ya Anıtkabir ziyaretine yolladık. Öğrencilerimiz büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunup çelenk sunarak, O'nu saygı minnet ve şükranla bir kez daha andılar” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 17:58:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?