3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

CBÜ öğrencilerinden anlamlı yardım

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Toplum Gönüllüleri Sanat Kulübü, Pelitalan Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri için bir yardım projesi başlattı.

Proje kapsamında CBÜ'lü öğrenciler iki ay boyunca geceli gündüzlü çalışarak hazırladıkları, Dinçer Sümer'in yazdığı “Gül Satardı Melek Hanım” adlı oyunu, Nebil Özgentürk ve Güven Kıraç'ın da yer aldığı bir organizasyonla Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde sergiledi.

CBÜ Toplum Gönüllüleri Sanat Kulübü, oyunun bilet satışlarından elde ettikleri gelir, kermes gelirleri ve sponsor firmalardan sağladığı ürünler sonucu aldıkları 243'er adet ayakkabı, tişört, çorap, kırtasiye seti, anaokulu öğrencileri için kırtasiye malzemeleri, 4 bilgisayar, 1 projeksiyon cihazı, öğretmenler odası için bir dolap ve 8. sınıf test kitaplarını bugün Pelitalan Köyü İlköğretim Okulu'na teslim etti.

Başta projeyi maddi ve manevi olarak başından sonuna kadar destekleyen Rektör Prof. Dr. Semra Öncü olmak üzere, bir bilgisayar ve projeksiyon cihazı bağışlayan Manisa Valisi Celalettin Güvenç, yine bir bilgisayar bağışlayan Emniyet Müdürü Adem Aydemir, sponsor firmalar Vestel Şirketler Grubu, Bacım Kundura, Topbaş Ayakkabı, Furkan Ayakkabı, Türsever Tekstil, Ufuk Plaza, Tatlı Tatlı, Beşeri Kitabevi ve Dikmen Çorap okul öğrencilerinin büyük sevinç yaşamasına neden oldular.

Rektör Prof. Dr. Semra Öncü, “Öğrencilerimizin bu duyarlı davranışları ve gerçekleştirdikleri anlamlı organizasyon beni son derece duygulandırdı. Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerinden en büyük beklentim, mezun olduktan sonra da toplum sorunları ile yakından ilgilenen iyi birer insan olmaları. Onlarla gurur duyuyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 22:13:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?