5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

CBÜ şenliğe hazırlanıyor

CBÜ BAHAR ŞENLİĞİNE HAZIRLANIYOR

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), daha önceki bahar şenliklerinde olduğu gibi bu sene de ünlü sanatçıların da yer aldığı çok zengin bir program hazırladı.

CBÜ'den yapılan açıklamaya göre, 10-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 17. Bahar Şenliği, ilk günde Tıp Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ve Soma Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ile öğrencilerinin hazırladığı fotoğraf, ebru ve grafik sergilerinin açılışı ile başlayacak. Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde açılacak olan sergiler, bahar şenliği sonuna kadar açık kalacak. Aynı gün saat 16.00'da Süleyman Demirel Kültür Merkezi Açık Amfi'de Soma Meslek Yüksekokulu öğrencileri pop müzik konseri gerçekleştirilecek. Şenliğin ilk günü, saat 20.30'da yine Süleyman Demirel Kültür Merkezi Açık Amfi'de ünlü sanatçı Yaşar'ın sahne alacağı konseri ile son bulacak.

11 Mayıs'ta saat 14.00'de Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Soma Meslek Yüksekokulu “Model Maket ve Havacılık Kulüpleri A-2 Planörleri Yarışması ve Ödül Töreni” Muradiye Yerleşkesi Çim Saha'da, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Tiyatro Kulübü'nün sahneleyeceği Eugene Ionesco'nun yazdığı “İki Kişilik Hırgür” adlı absürt komedi saat 15.00'de Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde, Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Sanat Müziği Korosu Konseri saat 16.00'da Fen-Edebiyat Fakültesi Mavi Salon'da, “GECE” VE “SILA” konserleri ise saat 18.15'te Muradiye Yerleşkesi Çim Saha'da gerçekleştirilecek.

12 Mayıs'ta Mühendislik Fakültesi Müzik Kulübü'nün hazırladığı “Müzik Festivali” saat 12.30'da Muradiye Yerleşkesi Çim Saha'da, CBÜ Yardım İçin Sanat Kulübü'nün sahneye koyduğu ve Ferhan Şensoy'un yazdığı “Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı” adlı oyun saat: 15.00'de Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde, bu yılki Eurovision Şarkı Yarışması temsilcimiz “MANGA”nın konseri ise saat: 20.30'da Rektörlük Çim Saha'da gerçekleştirilecek. Fakülte ve Yüksekokullar arası Futbol, Basketbol ve Voleybol final karşılaşmaları ise tüm şenlik boyunca devam edecek.

CBÜ Rektör Prof. Dr. Semra Öncü, “Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü olarak yine adından çok söz ettirecek ve herkesin beğenisine hitap edecek bir şenlik hazırladığımızı düşünüyor; sevgili Manisalıları da etkinliklerimize davet ediyorum” diye konuştu.

CBÜ BAHAR ŞENLİĞİNE HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 13:22:02
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 13:53:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?