3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

CBÜ şenliğine yıldız yağmuru

Şimdiye kadar düzenlediği bahar şenliklerinin başarısı ile tüm üniversiteler arasında başı çeken Celal Bayar Üniversitesi'nin (CBÜ) 16. Bahar Şenliği 11-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz bahar şenliklerinde Kenan Doğulu, Ferhat Göçer, Kıraç, Feridun Düzağaç, Mor ve Ötesi, Emre Aydın, Teoman, Duman gibi pek çok seçkin sanatçıyı konuk eden CBÜ bu yıl da adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

CBÜ 16. Bahar Şenliği'nde Türkiye'nin en kaliteli ve en sevilen kadın vokallerinden Funda Arar 13 Mayıs'ta rock müziğin en beğenilen gruplarından Yüksek Sadakat, 14 Mayıs'ta ve yine rock müziğin en başarılı sanatçılarından Demir Demirkan CBÜ öğrencileri ve Manisalılarla bir arada olacak. Bahar Şenliği'nde ayrıca “Osmanlı Cumhuriyeti" filmiyle büyük ses getiren yönetmen ve yazar Gani Müjde ile Sunay Akın da söyleşi ve tek kişilik gösterileriyle yer alacaklar.

Rektör Prof. Dr. Semra Öncü, öğrencilerin bütün bir yılın yorgunluğunu atmalarını sağlayan bahar şenliği organizasyonlarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Bu yılki bahar şenliğimizde de birbirinden ünlü ve başarılı sanatçıları ağırlıyoruz. Celal Bayar Üniversitesi'nin kültürel organizasyonlardaki başarısı 16. Bahar Şenliğimizde de kendini hissettirecek” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 16:14:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?