30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

CBÜ yurtdışı programlarını genişletiyor

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yunanistan’daki Aristotle University of Thessaloniki ile 2009-2010 Eğitim - Öğretim Yılında öğretim görevlisi ve öğrenci değişimi gerçekleştirmek için anlaşma imzaladı.


Daha önce Slovakya’daki University of Economics in Bratislava ve Almanya’daki Fachhochschule Ingolstadt ile değişim protokolü imzalayan ve beş öğrenci ile bir öğretim üyesini Bratislava’ya, iki öğrencisini de Almanya’ya gönderen CBÜ, Bratislava’dan da bir öğretim üyesi konuk etmişti. Celal Bayar Üniversitesi, bu kez de Yunanistan’daki Aristotle University of Thessaloniki ile 2009-2010 Eğitim - Öğretim Yılında öğretim görevlisi ve öğrenci değişimi gerçekleştirmek üzere anlaşma imzaladı.
Önümüzdeki günlerde değişim programları çerçevesinde beş öğrenci ve bir öğretim üyesinin daha yurtdışına gönderileceğini belirten Rektör Prof. Dr. Semra Öncü, “Yurtdışındaki saygın üniversitelerle gerçekleştirdiğimiz öğrenci ve öğretim üyesi değişimleri devam edecek. Amacımız uluslararası akademik çevrelerde olumlu izleri ile tanınan çağdaş ve kaliteli bir üniversite yaratmak.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 18:29:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?