5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

CBÜ'de Aşkın Nur Yengi rüzgarı

CBÜ'DE AŞKIN NUR YENGİ KONSERİ

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörlüğü tarafından Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen kokteyl ve Aşkın Nur Yengi konseri, CBÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü ile Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kor Yereli’nin ev sahipliği yaptığı kokteyl ve konsere Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Başsavcı M. Kemal Semercioğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Halil İbrahim Limoncuoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mürsel Şahin ve eşleri başta olmak üzere, CBÜ Tıp Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve Manisa Tabip Odasına bağlı doktorlar katıldı.

Türk Pop Müziği'nin divalarından biri olarak kabul edilen güçlü yorumcu Aşkın Nur Yengi Karaçiçeğim, Hesap Ver, Serserim Benim, Ayrılmam, Ay İnanmıyorum, Bile Bile gibi unutulmaz şarkılarını tüm konuklarla adeta bir koro oluşturarak seslendirdi. Konser boyunca konuklarla sohbet edip, tüm istek parçaları seslendiren Aşkın Nur Yengi sempatik tavırlarıyla da büyük beğeni toplandı. CBÜ'de böylesine nitelikli ve ilgili bir toplulukla karşılaşmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek konukların Tıp Bayramlarını kutlayan Aşkın Nur Yengi’ye, Rektör Prof. Dr. Semra Öncü tarafından Üniversitenin teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi. Prof. Dr. Semra Öncü, “Aşkın Nur Yengi, bu gece bize aşkın sesi, yorumu ve şarkılarıyla mükemmel bir gece yaşattı. Celal Bayar Üniversitesi Rektörü olarak böylesine başarılı organizasyonlar gerçekleştirmekten büyük gurur duyuyorum. Aşkın Hanıma tüm konuklara gönülden teşekkür ediyorum“ dedi.

CBÜ'DE AŞKIN NUR YENGİ KONSERİ
CBÜ'DE AŞKIN NUR YENGİ KONSERİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 12:30:04
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 17:40:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?