4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

CBÜ'de şenlik sergi ile başladı

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) 16. Bahar Şenliği, akademisyen ve öğrencilerin hazırladığı fotoğraf ve ebru sergilerinin açılışı ile başladı.

Mühendislik Fakültesi Ebru Topluluğu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fotoğraf Kulübü ve Fen-Edebiyat Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübü fotoğraf ve ebru sergilerinin açılışı, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü tarafından yapıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Güzel, öğretim üyeleri ve öğrencilerin de katıldığı sergi açılışında, ebru yapım tezgahının başına geçip bir ebru eseri yaparak bu konudaki becerisini de gözler önüne seren Rektör Prof. Dr. Semra Öncü, "Akademisyen ve öğrencilerimiz yıl boyunca hazırladıkları sanat eserlerini, bahar şenliğimizde açtıkları sergilerle bizlerle paylaşma olanağı buluyorlar. Yoğun eğitim-öğretim programlan arasında böylesine güzel eserler ortaya çıkarmalarını büyük bir gururla izliyorum. Sevgili Manisalıları da Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde hafta boyunca açık kalacak sergilerimizi görmeye davet ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 00:40:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?