5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

CBÜ'de Yaşar rüzgarı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİNDE YAŞAR KONSERİ

Celal Bayar Üniversitesi'nin (CBÜ) Bahar Şenliği kapsamında Manisa'ya gelen ünlü sanatçı Yaşar, öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi Açık Amfide gerçekleştirilen konseri, başta Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Semra Öncü ve Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu olmak üzere beş bin kişi izledi. 15 yılı dolduran müzik hayatı boyunca birbirinden güzel besteleri ve müzikalitesi ile büyük bir hayran kitlesi edinen Yaşar, 'Aldanırım', 'Beni Unutma', 'Kör Bıçak', 'Kumralım' ve 'Onbir Ay', 'Kuşlar' gibi şarkılarını tüm konuklarla mükemmel bir koro oluşturarak seslendirdi. Konserin sonunda Yaşar'a üniversitenin teşekkür plaketini takdim eden Rektör Prof.Dr. Semra Öncü, "17. Bahar Şenliğimizin açılış konserinde, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla bize tadına doyulmaz bir gece yaşatan Yaşar'a çok teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimiz, sizler de böyle bir geceyi hak ettiniz. Umarım bütün hayatınız en az bu gece kadar güzel ve mutlu geçer" dedi.

Şimdiye kadar sayısız konser verdiğini, fakat Celal Bayar Üniversitesi'nin son derece başarılı organizasyonu ve öğrencilerin mükemmel eşlikleriyle bu konserin müzik hayatında her zaman çok özel bir yeri olacağını dile getiren Yaşar, öğrencilere şöyle seslendi: "Böylesine nazik ve sevgi dolu bir Rektöre sahip olduğunuz için çok şanslısınız."

Yaşar, son olarak Manisa'dan hayranlarına bir sürpriz yaparak, yeni albümünün 15 gün içinde çıkacağı müjdesini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 14:42:04
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 14:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?