4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

CBÜ'den Anadolu İşletmecilik Kongresi

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşetme Anabilim Dalı tarafından düzenlenen 8. Anadolu İşletmecilik Kongresi, 7-9 Mayıs tarihleri arasında Manisa Anemon Otel'de gerçekleştirilecek.

7 Mayıs'ta yapılacak olan açılış programıyla başlayacak olan kongreye bir çok üniversiteden, Türkiye'nin hemen her bölgesinden alanındaki önemli bilim insanları, işletmecilik, pazarlama, kalite yönetimi, küresel kriz, reklamcılık, kobiler gibi pek çok farklı konudaki bildirileri ile katılacak. Bilimsel programının yanı sıra Manisa'nın tanıtımı amacıyla, Manisa şehir içi ve şehir dışı kültür gezilerinin de gerçekleştirileceği kongreye sponsor olarak, Manisa TSO Organize Sanayi Bölgesi, Vestel, Elginkan Vakfı ve Anemon Otel de destek veriyor.

CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, 2008-2009 eğitim-öğretim yılının üniversite için adeta bir kongreler ve sempozyumlar yılı olarak geçtiğini belirterek, “Bundan önce birisi uluslararası boyutta olmak üzere Tıp Fakültemiz ve İngiliz Dili Edebiyatı Bölümümüz tarafından üç tane kongre düzenlendi. 8. Anadolu İşletmecilik Kongresi'nde, yurdun dört bir yanından çok önemli bilim insanlarını konuk ediyoruz. 20-24 Mayıs tarihleri arasında da 18. Muhasebe Eğitimi Sempzyumu'nu gerçekleştireceğiz. Bu bilimsel etkinliklerin hem üniversitemiz hem de Manisamız açısından bilimsel, kültürel ve turizm anlamında birçok yararı oluyor. Amacımız ulusal ve uluslararası düzeydeki bu bilimsel etkinlikleri, daha da arttırarak sürdürmek” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 16:15:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?