30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

CBÜ'lüler temsilcilerini seçti

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Kulüpleri Birliği Genel Kurulu, CBÜ Sinema Salonu'nda yapıldı.


Öğrenci Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu'nda bir yıl süreyle görev yapmak üzere üç öğrencinin seçildiği toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kor Yereli, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Mahmut Karğın, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri ve öğrenci kulüplerini oluşturan öğrenciler katıldı. Öğrenci Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu için adaylığını ilan eden öğrencilerin, kürsüye gelerek kendilerini ve projelerini tanıtmalarının ardından yapılan seçim sonucu; Demirci Eğitim Fakültesi öğrencisi Nebi Yıldırım, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Mehmet Gümüş ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencisi Hüseyin Sevinç, Öğrenci Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu'na seçildiler.


Böyle bir platformda arkadaşlarını temsil edecekleri için büyük mutluluk duyduklarını dile getiren öğrenciler; yaptıkları kaliteli etkinliklerle, bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacaklarına inandıklarını belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 15:16:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?