20
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

CBÜ'ye büyük övgü

Celal Bayar Üniversitesinin konuğu olan "Yaşamdan Dakikalar" ekibi son programlarında, Manisa ve Üniversiteye övgülerde bulundular. 

Celal Bayar Üniversitesi'nin 14. Bahar Şenliği programı kapsamında Manisa'ya davet edilen Nebil Özgentürk, Hıncal Uluç ve Haşmet Babaoğlu, geçtiğimiz Perşembe günü yayınlanan programlarında Manisa ve Üniversiteyi anlattılar. Yaşamdan Dakikalar ekibi kanaldaki programda, Celal Bayar Üniversitesini ve Manisa'yı şu sözlerle anlattılar: "16 Mayıs'ta Celal Bayar Üniversitesinin konuğu olduk. Yapılan organizasyon tek kelimeyle mükemmeldi. Şimdiye kadar pek çok taşra üniversitesine gittik. 

Ancak Celal Bayar Üniversitesi asla bir taşra üniversitesi görünümünde değil. Yapılan kültürel ve sosyal etkinliklerin seçkinliği, bizlere sunulan muhteşem ortam, salonda toplanmış bizleri büyük bir ilgiyle dinleyen son derece kaliteli bir topluluk, iyi yetişmiş öğrencilerinin sordukları sorularla adeta bir dünya üniversitesi görünümünde. Büyük ve eski üniversitelerle yarışabilecek konumda ve kalitede. Manisa'nın ise şimdiye kadar ne yazık ki değeri anlaşılamamış. Tarihi, doğası ve insanlarıyla çok güzel bir şehir. Ayni Ali Kahvesi adeta bir müze. Tek başına bir program konusu olmalı. Manisa çoktan bir dünya kenti olmuş bile. Bundan sonra da Manisa gelmeyi çok isteriz. Manisa'ya ve Celal Bayar Üniversitesi'ne doyamadık." dediler. 

Programda, Celal Bayar Üniversitesi'nde gerçekleştirilen söyleşinin görüntüleri de bir klip halinde yayınlandı.
iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2007 Pazartesi 17:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?