30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Cenk İşler Manisaspor'da

Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Manisaspor, Antalyasporlu Cenk İşler'le 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen törene Başkan Kenan Yaralı, Futbol Şube Sorumlusu Erdal Türek ve Menajer Hakan Şirin katıldı. Manisaspor'un hedefleri olan bir kulüp olduğunu dile getiren Başkan Kenan Yaralı,

"Cenk İşler'in transferini bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz en 'üst düzey transfer' olarak nitelendiriyoruz. Kendisi futbolculuğunu ve golcülüğünü ispatlamış bir arkadaşımız. Manisaspor camiası, şehir ve taraftar olarak, kendisinden çok beklentilerimiz var. Cenk İşler, bizde sadece futbolculuk kariyerine kariyer katmayacak aynı zamanda takımda bir ağabey unvanını üstlenecektir.

Bank Asya Ligi'nde hedefleri olan bir takım olarak, başarılı bir transfer yapmış durumdayız. Aldığımız futbolcu, kaliteli bir kumaş niteliğindedir. Bundan sonraki transferlerimizin çoğunluğu gençlerden oluşacak. Koşan ve rakibine basan, pres yapan bir ekip oluşturuyoruz. Manisaspor'un Bank Asya Ligi'ndeki ağırlığını herkes fark edecektir. Asıl transferlerimiz önümüzdeki hafta başından itibaren olacaktır. Sonra kamp süreciyle birlikte hızla lig hazırlıklarına başlayacağız. Manisaspor'un önü açık ve aydınlık. Hedefimiz, üç yıl boyunca kalitemizle, oyunumuzla, faır-play ruhunu taşıyan seyircisi ve yönetimi ile Süper Lig'e damgasını vuran takımımızın yeniden Süper Lig'e dönmesidir" dedi.

Hedefi olan bir kulübe geldiğini belirten golcü Cenk İşler ise, "Üç yıl önce de Manisaspor'a transferim gündeme gelmişti. Nasip bugüneymiş. İnşallah benden beklenenlerin karşılığını bu sezon oynayacağım futbol ile vermeye çalışacağım. Hep birlikte çok çalışıp bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e çıkmayı hedef olarak benimsemiş durumdayız. Süper Lig'de bulunan iki kulüpten transfer teklifi aldım; ancak araya Avrupa Şampiyonası girdi bu da transferimin sürüncemede kalmasına neden oldu. Manisaspor'un hedefleri var, bende hedefleri olan bir takımda oynamak istediğim için bu transfer teklifini kabul ettim" dedi.

2007-2008 futbol sezonunda Bank Asya Ligi'nde yer alan Antalyaspor'un Süper Lig'e çıkmasında pay sahibi olan 34 yaşındaki deneyimli golcü Cenk İşler, Süper Lig'de 131 gol, geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 19 gol attı.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 18:44:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?