5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Çepnidere Köyü sular altında

TURGUTLU'DA SEL

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün başlayan ve zaman zaman şiddetini arttıran yağmur sele neden oldu. Turgutlu'ya bağlı Çepnidere köyünde etkili olan yağmur köy içerisinden geçen derenin taşmasına sebep oldu. Gece saat 02.00 sıralarında taşan dere, çevresinde bulunan birçok evin sular altında kalmasına neden oldu. Çepnidere Köyünde yaklaşık 10 kadar ev ve bazı hayvan damları ile bahçeler sular altında kaldı.

Çepnidere Köyündeki sel baskınına Turgutlu İtfaiye ekipleri Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri, jandarma ve köylüler müdahalede bulundu. Belediye ekipleri tarafından tıkanan dere yataklarının açılması ile birlikte sular çekilirken, çalışmalar ise sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Su basan ev ve besi damları itfaiyenin motopomp cihazları ile sulardan temizlendi. Sel sularından etkilen Çepnidere Köyünde yapılan çalışmalar sırasında bazı köylüler arasında tartışmalar yaşandı. Araya giren jandarma ekipleri olayları büyümeden önledi. Sel baskını nedeniyle köy içindeki yollarda da büyük hasar meydana geldiği bildirildi. Çepnidere Köyünde kesin hasar tespit çalışmalarının havanın aydınlanmasıyla başlayacağı açıklandı.

Turgutlu şehir merkezinde de etkili olan yağışlar, Acarlar mahallesinde bir evin sular altında kalmasına sebep oldu.

TURGUTLU'DA SEL
TURGUTLU'DA SEL
TURGUTLU'DA SEL
TURGUTLU'DA SEL
TURGUTLU'DA SEL
TURGUTLU'DA SEL
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 06:22:01
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 09:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gizemli IP: 78.174.82.xxx Tarih : 23.02.2010 08:45:10

Çok üzüldüm  bu olay herkesin başına gelebilir GEÇMİŞ OLSUN......................