4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Cezaevinde okuma yazma kursu

Selendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Selendi K 2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlenen okuma yazma kursunda başarılı olan hükümlülere belge verildi.

Belge dağıtım törenine Cumhuriyet Başsavcısı Serap Ekin Kaleli, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Semiz ve kurs öğretmeni Mutlu Koyutürk ve davetliler katıldı.

Kendisini geliştirmek ve geleceğine daha aydınlık bakmak isteyen hükümlülerin katıldığı okuma yazma kursunu veren Öğretmen Mutlu Koyutürk bir konuşma yaptı. Koyutürk, "Burada başlatılan okuma yazma kursunda özverili ve gerçekten öğrenme heveslisi kişilerin, toplumdan dışlaması değil topluma kazandırılması için kursa severek katıldım. Kursiyerlerimin de bu kursta başarılı olmaları kendi gayret ve çabaları ile oldu." dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Semiz ise, "İlçe genelinde yapmış olduğumuz kurslarımızla okuma bilmeyen çok sayıda vatandaşımıza okuma yazmayı öğrettik. Burada yapılan kursumuza da ilgi büyüktü. Kendisini ve geleceğini geliştirmek isteyen okuma yazma bilmeyenler bu kursumuza katılarak belge almaya hak kazandılar. Kursumuza katılanların hayatlarında başarılı dilerim." şeklinde konuştu.

Daha sonra okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan hükümlülere, Cumhuriyet Başsavcısı Serap Ekin Kaleli, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Semiz ve Öğretmen Mutlu Koyutürk tarafından belgeleri verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 16:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?