30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

CHP Genel Sekreteri Manisa'da

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Algan Hacaloğlu Manisa teşkilatını ziyaret ederek partiye katılan 15 kişinin rozetini taktı.


CHP Merkez İlçe lokalinde gerçekleştirilen törene CHP Genel Sekreter Yardımcısı Algan Hacaloğlu, CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, İl Başkanı Cahit Kaplan, Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal, eski Manisa milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Ufuk Özkan ve partililer katıldı.


Tören öncesinde çeşitli partilerden CHP’ye katılan 15 kişi basına tanıtıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Algan Hacaloğlu, CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü ve Ufuk Özkan partililerin rozetlerini taktılar. Törenin ardından Algan Hacaloğlu CHP’nin yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına ilişkin bir açıklama yaptı. Merkez ve ilçelerde 3 gün sürecek olan bir çalışma programı için Manisa’ya geldiğini belirten Algan Hacaloğlu, “CHP olarak yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu ziyaretimiz Türkiye genelinde yürütülen çalışmaların Manisa ayağıdır. Mart’ta seçim var. Seçimlere büyük önem veriyoruz. Ülkemizin CHP’ye ihtiyacı var.”dedi.


7 YILDIR ÜLKE KÖTÜ YÖNETİLİYOR
AK Parti Hükümetine de eleştirilerde bulunan Algan Hacaloğlu, “Türkiye kötü yönetiliyor. İç barış kanıyor. Sizler CHP’liler olarak özveriyle davanıza sarılın. CHP’yi sahiplenmemiz lazım. Ülkemizin geleceği için bunu yapmak zorundayız. Partimizin yerel seçimlerde sıçrama yapması için herkes çalışmalı.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından Manisa’nın durumu değerlendirildi. CHP Genel Sekreter Yardımcısı bugün Saruhanlı, Soma, Kırkağaç ve Akhisar’a gidecek. 8 Kasım Cumartesi günü Gördes, Köprübaşı, Salihli, Kula ve Alaşehir’de partilerle bir araya gelecek olan Algan Hacaloğlu, 9 Kasım Pazar günü Sarıgöl, Ahmetli ve Turgutlu’da parti çalışması yaptıktan sonra aynı gün İzmir’e hareket edecek.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 15:44:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?