4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

CHP güçbirliği sergiledi

CHP’li belediye başkan aday adayları Kadri Kocabaş, Semih Balaban ve eski il başkanı Vehbi Köse, Belediye Başkan Adayı Özgür Özel’e tam destek verdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de Belediye Başkan Adayı Özgür Özel’e olan destek hızla artıyor. Adaylık sürecinde rahatsızlığı nedeniyle adaylıktan çekilen Dr.Kadri Kocabaş ile aday adaylarından Semih Balaban ve eski il başkanı Vehbi Köse, düzenlenen törende mevcut belediye başkan adayı Özgür Özel’e destek verdiler. Çok sayıda partilinin yanı sıra CHP İl Başkanı Cahit Kaplan ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal’ın da hazır bulunduğu toplantı CHP il binası önünde gerçekleştirildi.

MHP ŞİDDET KÜLTÜRSÜZLÜĞÜ TAŞIYOR
CHP’de birlik ve beraberliğin sağlandığına dikkat çeken Özgür Özel şöyle konuştu: “Geçmişteki sokak kavgası geleneğini günümüze taşımaya çalışanların topluma güven vermesi mümkün değildir. Manisa huzur ve barış istemektedir. Rantçılarla işbirliği yapan AKP’nin ve şiddet kültürsüzlüğünü günümüze taşıyan MHP’nin, suskunların, denenmişlerin Manisa’ya verebileceği bir şey yoktur. Cumhuriyet Halk Partililer; Manisa halkını ‘güçlü benim’ diyerek yanıltmaya çalışanlara geçit vermeyecektir. Bölünmeyelim, bölünmeye karşı çıkalım.”dedi.

Daha sonra CHP’liler el ele tutuşarak birlik ve beraberlik örneği sergilediler.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 10:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?