3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

CHP Soma adayını açıkladı

Manisa'nın Soma ilçesinde CHP'nin belediye başkan adayının Burhan Elçin olduğu açıklandı.


CHP Soma İlçe Teşkilatı, Soma ve bazı beldelerde isimleri kesinleşen belediye başkan adaylarını yazılı bir açıklama ile duyurdu. Açıklamada, Soma'da Burhan Elçin, Avdan beldesinde Haşmet Gökdere, Cenkyeri'nde Kadir Bilir ve Turgutalp'te ise Fehmi Işık ile yerel seçimlere gidileceği bildirildi.

Soma Belediye Başkan Adayı Burhan Elçin'in Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olduğu, Libya ve Özbekistan ile İstanbul'da üst düzey yöneticilik yaptığı belirtildi. Açıklamanın devamında, "Soma sevdalısı Burhan Elçin kentimiz için önemli projeleri ile Soma halkından destek isteyecektir.

Soma ve beldelerimizde adaylarımızla kazanacak, CHP'yi layık olduğu yere getireceğiz. Ayrışma lüksümüzün olmadığı bu dönemde sandıkta ana muhalefet CHP'de bütünleşeceğiz. Adaylık başvurularının son gününde başvuru yapan aday adayı isimlerini CHP Genel Merkezi'ne bildirip adaylıkların onaylanmasını bekleyeceğiz. Önümüzdeki hafta aday adaylarının tanıtım toplantısı gerçekleştireceğiz. Genel merkezin vereceği tüm kararlara saygılıyız." denildi

İha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 14:25:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?