4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

CHP ve MHP'de gen ortaklığı varmış!

HÜSEYİN TANRIVERDİ, CHP VE MHP'YE ÇATTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin de aralarında bulunduğu 10 aday, Selendi ilçesinde seçmenlerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekili Recai Berber, milletvekili adayları Muzaffer Yurttaş, Sait Han Bakşi, Mehmet Uçak, Mustafa Irmak, Uğur Aydemir, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız ve partili yöneticiler, konvoyla ilçeye girdi. Tanrıverdi, Kurtuluş Mahallesi'ndeki AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra milletvekili adayları ilçe halkına kendilerini tanıtarak destek istedi.

Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, yaptığı konuşmada, "AK Parti'yi 8,5 yıldır tanıyorsunuz. Önceki vekillerimizi de biliyorsunuz. Şimdi de sizin içinizden yeni adayları tanıdınız. Bizim milletvekili adaylarımız kendilerini tanıtmak için maske takmıyor. Kendilerini kişilikleri ile yüzleri ile karşınıza çıkıyorlar. Diğerleri kendilerini tanıtırken maske takarak kendilerini tanıtıyor" dedi.

EDEPSİZCE DİL UZATIYORLAR

CHP'de Ergenekoncu aday olduğunu anlatan Tanrıverdi, şöyle konuştu: "MHP'liler de 'neden bizim Balyozcu adayımız olmasın' diye yarışıyor. Ama biz hizmet etme yarışında olan arkadaşlarla varız. Onlarla birlikteyiz size hizmet etmek için bir ekip oluşturduk. Bizim arkadaşlarımız dürüst, ahlaklı edepli arkadaşlarımızdır. Bildiğiniz gibi edep Arapça bir terimdir. Elif, dal ve Be'den oluşur. 'Elif' eline sahip olmayı, 'Dal' diline sahip olmayı, 'B' de beline sahip olmayı tarif eder. 'Yani edepli ol' dediğinizde eline diline beline sahip ol diyorsunuz. Görüyorsunuz ki CHP eski genel başkanından başlayan ve yenisi ile devam eden bir edepsizlik ahlaksızlığı seziyor ve hissediyoruz. AK Parti'nin yaptıklarına bir şey bulamayınca, öneri bulamayınca edepsizce dil uzatmaya çalışıyorlar. Tavsiye ediyoruz: Edep ya hu eline diline beline sahip ol ya CHP'liler diyoruz."

MHP'ye bakıldığında da farklı bir şey görülmediğini anlatan Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti: "Geçen gün iki başkanları istifa etmek zorunda kaldı. Milletvekilliği adaylığından da istifa ettiler. Nedeni yine ahlakı nedenlerden dolayı. Biz daha önce CHP ve MHP'yi ruh ikizi diye tarif ediyorduk. Ama görüyoruz ki sadece ruh ikizi değillermiş. Gen ortaklığı varmış. Bunların birbirinden farkı yok. Bizim adaylarımızın edepsizliğini görmediniz bundan sonra da görmeyeceksiniz."

Tanıtımın sonunda kalabalığa lokma ikram edildi. İlçede semt pazarını gezen AK Partili adaylar, kahvehaneleri dolaşarak seçimde destek istediler.

HÜSEYİN TANRIVERDİ, CHP VE MHP'YE ÇATTI
HÜSEYİN TANRIVERDİ, CHP VE MHP'YE ÇATTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 17:53:05
Güncelleme :28 Nisan 2011 Perşembe 18:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?