5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

CHP'de 235 kişiye rozet takıldı

MANİSA CHP'DE 235 KİŞİYE ROZET TAKILDI

Manisa'da SHP, DSP, TDH ile diğer siyasi partilerden CHP'ye katılan 235 kişiye, parti binasında düzenlenen törenle rozetleri takıldı.

Parti binasında düzenlenen toplantıya ilgi yoğun oldu. Törene CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal, 22. Dönem Manisa Milletvekili Hasan Ören, partinin ilçe başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri, belde belediye başkanları ve yöneticiler katıldı. Törende konuşan Hamza Kopal bir aylık süreçte partiye bin 800 kişinin partiye kaydını yaptırdığını belirterek, bunlardan bazılarının partiden kopan kişiler olduğunu ifade etti. Kopal, "Biz kimseye öteki veya başkası olarak bakmıyoruz. Sadece işimize bakıyoruz. CHP'de genel başkan değiştikten sonra Türkiye'de de birçok şey değişti. Biz artık yürümüyor, koşuyoruz" diye konuştu. CHP İl Başkanı Cahit Kaplan ise Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı olduğunu belirterek, "Mutlu ve gururlu bir gün yaşıyoruz. Eminim Temmuz ayı içinde de üye sayılarında rekora doğru ilerleyeceğiz. Akın akın insanlar CHP'ye geliyorlar. Bize düşen Hz. Mevlana gibi herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışı içerisinde olmaktır. Geçmiş dönemlerde herhangi bir sebeple bizden ayrı düşmüş cumhuriyetçi, yurtsever, siyasi yelpazenin solunda olan insanlarımızı partimiz çatısı altında toplamak istiyoruz. Haklı sebeplerle partimizden ayrılan arkadaşlarımızın ayrılık nedenlerini ortadan kaldırmak da bizim görevimizdir. Biz hizmet sevdalısı insanlar, ülkenin refahı için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Konuşmaların ardından SHP İl Başkanı Mehmet Yeşilyurt, TDH eski İl Başkanı Gülabi Özcan, Genç Parti eski İl Başkanı Kamber Oğur, SHP ve diğer partililerle STK temsilcilerinin de bulunduğu 235 kişiye CHP rozetleri takıldı. Katılımcılara ve üyelere pilav ayran ikram edilirken, tören sonrası partililer ve partiye yeni katılanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

MANİSA CHP'DE 235 KİŞİYE ROZET TAKILDI
MANİSA CHP'DE 235 KİŞİYE ROZET TAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 17:16:04
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 18:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?