5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

CHPli adaylar Ergün'den oy istedi

CHP'Lİ ADAYLAR MHP'Lİ BAŞKANDAN OY İSTEDİ

CHP Manisa İl Başkanı Turgay Koç ve CHP'li milletvekili adayları, MHP'li Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret ederek, 12 Haziran genel seçimlerinde kendisinden oy talep etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, CHP Manisa İl Başkanı Turgay Koç, CHP milletvekili adayları Özgür Özel, Sakine Öz, Cahit Kaplan, Mustafa Başgülşen ve Tur Yıldız Biçer katıldı. Manisa'da eşit ve sağlıklı bir liste oluşturduklarını belirten Başkan Turgay Koç, CHP'nin Manisa'dan birinci çıkması için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Koç, espirili bir dille Başkan Ergün'e, 3 yıl sonra gerçekleştirilecek yerel seçimlerde belediyeyi MHP'nin elinden alacaklarını belirterek, Başkan Ergün'ü bu

dertten kurtaracaklarını söyledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Ergün de, "Genel seçimlere 55 gün kaldı. 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde demokrasi çerçevesinde inşallah güzel bir yarış olur. Öncelikle Manisa'ya sonra ülkemize seçimlerin hayırlar getirmesini diliyorum. Sizlere de bu kulvarda başarılar diliyorum" dedi.

İl Başkanı Turgay Koç'un yerel seçimlerle ilgili esprisini de değerlendiren Başkan Ergün, şöyle konuştu: "Tabii ki 3 sene sonra ne olur ne biter bugünden bunun hesabını ben hiç yapmadım, yapmaya da niyetim yok. Herşeyin hayırlısı diyoruz. Herşey nasip meselesi. Herşeyin başı çalışmaktan geçiyor. Çalışan kazanacak."

Daha sonra CHP'li milletvekili adayları kendilerini tanıttı. Manisa'ya hizmetleri için Başkan Ergün'e teşekkür eden CHP milletvekili adayı Tur Yıldız Biçer ve Sakine Öz, genel seçimlerde Manisa'da birinci parti olmayı hedeflediklerini belirterek, bu anlamda Başkan Ergün'ün de oyunu istedi. Bunun üzerine Başkan Ergün de esprili bir dille şunları söyledi: "Şimdi anladığım kadarıyla yerel seçimlerde bana verilen emanet oyları geri istiyorlar. Bizim yuvamız belli"

CHP'Lİ ADAYLAR MHP'Lİ BAŞKANDAN OY İSTEDİ
CHP'Lİ ADAYLAR MHP'Lİ BAŞKANDAN OY İSTEDİ
CHP'Lİ ADAYLAR MHP'Lİ BAŞKANDAN OY İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2011 Salı 16:53:02
Güncelleme :20 Nisan 2011 Çarşamba 00:24:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?